Contact

06 333 1 2222

info@repairpaleis.nl

Dorpsstraat 100c

5731 JK Mierlo

www.repairpaleis.nl

CONTACT

Home > Contact

CONTACT FORMULIER / BEL VERZOEK

 
 
 
 

CONTACT GEGEVENS

WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD

Wij zijn gevestigd op de Dorpsstraat 100c in Mierlo.

Repair Paleis - 5671 JK - Mierlo.

 

EMAIL ONS

Email uw vragen of suggesties naar email adres:

info@repairpaleis.nl

 

TELEFONISCH BEREIKBAAR?

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op telefoon nr:

+31(0)6 333 1 2222

 

WHATSAPP BEREIKBAAR

Wij zijn nu ook via WhatsApp bereikbaar. Voor snel antwoord app ons op +31(0)6 333 1 2222.

 

SERVICE VOORWAARDEN

01. GARANTIE TERMIJN

 

U krijgt van ons 30 dagen garantie op telefoon reparaties tenzij anders vermeld. Indien u uw scherm heeft laten repareren vervalt de garantie onmiddelijk als uw scherm (wederom) beschadigd (gescheurd) is. Glas gaat nooit zomaar kapot. Vandaar dat bij slecht reageren van een scherm de garantie onmiddelijk vervalt als het scherm beschadigd is.

 

02. VERVOLG / NEVEN SCHADE

 

Wij zijn niet verantwoordelijk indien er andere defecten ontstaan bij het repareren van uw defect aan uw apparaat. Eventuele nevenschade wordt niet kostenloos gerepareerd. Als u bijvoorbeeld uw scherm laat maken en vervolgens loopt de batterij snel leeg zijn wij hier niet voor verantwoordelijk. Vaak wordt bij het vallen van een toestel al vlug geconstateerd dat het scherm defect is. Na het vervangen van het scherm , wil niet altijd zeggen dat het toestel geen andere schade heeft opgelopen.

 

03. DATA VERLIES

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele data verlies. U bent zelf verantwoordelijk om een back-up te maken voor u uw apparaat bij ons ter reparatie aanbied. Wij komen niet aan de data tenzij anders vermeld bij het aanleveren van uw reparatie.

 

04. FABRIEKS GARANTIE

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor het vervallen van uw fabrieks garantie aan uw apparaat. Vaak vervalt de fabrieks garantie al bij iedere beschadiging aan uw apparaat. Na onze reparatie kan het zijn dat uw fabrieks garantie vervalt.

 

05. ONDERZOEKS KOSTEN

 

Bij een onherstelbare reparatie worden onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze kosten zullen op de bon vermeld worden.

 

06. SERVICE VOORWAARDEN

 

Bij het aanleveren van een reparatie gaat u akkoord met onze service voorwaarden. Mocht u vragen hebben, deze graag voor de reparatie aan te geven.

 

Voor actuele prijzen kijk op onze vernieuwde website www.smartphoneschade.nl Smartphoneschade Mierlo is onze nieuwe naam waar wij onze reparaties verder mee verwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@smartphoneschade.nl

GRATIS VERZENDING

Bij alle reparaties in nederland

3 MAANDEN GARANTIE

Tenzij anders vermeld

WHATSAPP SUPPORT

+31 6 333 1 2222

Copyright 2016 @ Repair Paleis. All Rights Reserved.

BANK