Computer Reparaties

06 333 1 2222

info@repairpaleis.nl

Dorpsstraat 100c

5731 JK Mierlo

www.repairpaleis.nl

Computer Reparatie Prijslijst

Home > Reparaties > Computer Reparaties

Onderzoekskosten

Software Installatie

Virus / Spyware

Data Backup

Data naar SSD

€ 39,-

Arbeidskosten

 

 

€ 45,-

Arbeidskosten

 

 

€ 39,-

Verwijderen

 

 

€ 25,-

Arbeidskosten

 

 

€ 35,-

Arbeidskosten

 

Excl. SSD

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Internet Security

Schade Rapport

€ 49,-

Installatiekosten

 

 

€ 49,-

Installatiekosten

 

 

€ 49,-

Installatiekosten

 

 

€ 39,-

1 jaar licentie

 

 

€ 35,-

Arbeidskosten

 

 

Computer reparatie in Mierlo en omgeving

 

Niets vervelender dan een computer die om de haverklap een zwart scherm laat zien of waar je lastig op kunt werken omdat niet alles naar behoren werkt. In dat geval wil je natuurlijk het liefst dat je computer snel gerepareerd wordt en daarmee het probleem vlot wordt opgelost. Je bent daarom van harte welkom in onze winkel in Mierlo. De specialisten van Repair Paleis staan voor je klaar met een kopje koffie!

 

Computer reparaties en installaties

Weet je niet zeker waarom je computer niet meer goed functioneert of wil je graag iets laten repareren aan je computer? Dan ben je altijd welkom in de winkel van Repair Paleis. Wij onderzoeken voor je wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten daarvoor zijn. Een probleem op je pc kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan virussen of hard- en software problemen.

 

We verwijderen eventuele virussen en maken een back-up van al je data. Indien gewenst installeren we ook virusscanners of nieuwe software. Onze specialisten helpen je graag met snelle en goede service. Tenzij anders aangegeven, krijg je drie maanden garantie op je computer reparatie.

 

Kom langs in onze winkel

Onze specialisten repareren computers van alle merken en soorten. Wanneer wij de onderdelen voor jouw specifieke reparatie in voorraad hebben, kunnen wij snel voor je aan de slag en de reparatie effectief uitvoeren. Ook voor Mac reparaties kun je bij ons in Mierlo terecht.

 

Voor meer informatie over onze computer reparaties in Mierlo en omgeving kun je een mailtje sturen naar info@repairpaleis.nl of bellen naar 06 – 333 122 22. Je kunt ook heel eenvoudig contact opnemen via Whatsapp. Erg makkelijk wanneer u niet in de gelegenheid bent om snel langs te komen, maar wel graag snel advies of hulp wilt.

 

Voor actuele prijzen kijk op onze vernieuwde website www.smartphoneschade.nl Smartphoneschade Mierlo is onze nieuwe naam waar wij onze reparaties verder mee verwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@smartphoneschade.nl

GRATIS VERZENDING

Bij alle reparaties in nederland

3 MAANDEN GARANTIE

Tenzij anders vermeld

WHATSAPP SUPPORT

+31 6 333 1 2222

Copyright 2016 @ Repair Paleis. All Rights Reserved.

BANK