Tablet Reparaties

06 333 1 2222

info@repairpaleis.nl

Dorpsstraat 100c

5731 JK Mierlo

www.repairpaleis.nl

Kies uw tablet reparatie

Home > Reparaties > Tablet Reparaties

Apple iPad

Samsung Galaxy Tab

Asus Transformer

Tablet reparatie Mierlo en omgeving

 

Is je tablet kapot gegaan? Geen probleem, wij krijgen hem met plezier weer aan de praat. Je kunt je tablet bij ons langsbrengen en al dan niet ervoor kiezen om te wachten op de tablet reparatie. Wil je liever niet wachten? Dan kom je later even langs om je tablet op te halen of wij sturen het product kosteloos naar je toe. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om je tablet een keer bij ons af te geven, dan komen wij deze bij je thuis ophalen indien je uit Mierlo of omgeving komt.

 

Kom bij ons langs, met of zonder afspraak!

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het repararen van tablets, computers en telefoons. Wees niet bang dat je bij een defecte tablet eerst een afspraak moet maken, je bent ook zonder afspraak van harte welkom in onze winkel. Terwijl jij wacht, repareren wij je tablet. Je kunt bij ons terecht met iPads, Samsung Galaxy tablets en met je Asus transformer. Heb je een ander type tablet, dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Laat je tablet repareren bij Repair Paleis

Via onze website kun je eenvoudig je tablet reparatie aanmelden. Op die manier kunnen wij kijken of we de benodigde onderdelen op voorraad hebben liggen. Als dat het geval is dan zouden wij direct aan de slag kunnen om je tablet te repareren. Wanneer wij je tablet hebben gemaakt, geven we drie maanden garantie. Op de website kun je prijzen vinden voor onder andere waterschade, beschadigd glas en accu vervanging.

 

Voor meer informatie over onze reparaties in Mierlo en omgeving kun je een mailtje sturen naar info@repairpaleis.nl of bellen naar 06 – 333 122 22. Je kunt ook heel eenvoudig contact opnemen via Whatsapp.

 

Voor actuele prijzen kijk op onze vernieuwde website www.smartphoneschade.nl Smartphoneschade Mierlo is onze nieuwe naam waar wij onze reparaties verder mee verwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@smartphoneschade.nl

Staat je toestel er niet bij. Neem dan contact met ons op.

GRATIS VERZENDING

Bij alle reparaties in nederland

3 MAANDEN GARANTIE

Tenzij anders vermeld

WHATSAPP SUPPORT

+31 6 333 1 2222

Copyright 2016 @ Repair Paleis. All Rights Reserved.

BANK